Προπληρωμένες κάρτες SIM στη Σερβία


Για να αποφύγετε το μεγάλο κόστος επικοινωνίας και χρήσης ίντερνετ στη Σερβία, σαφώς μπορείτε να χρησιμοποιήστε το WiFi που διατίθεται δωρεάν στα περισσότερα καφέ και ρεστοράν, στα ξενοδοχεία κλπ. Αν όμως θέλετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας παντού και να έχετε δεδομένα ανά πάσα στιγμή τότε πρέπει να αγοράσετε μια σερβική κάρτα SIM. Προσοχή όμως, αυτές οι κάρτες σας δίνουν τη δυνατότητα να μιλάτε στη Σερβία, ΟΧΙ να καλείτε και στην Ελλάδα. Αν θέλετε κάτι τέτοιο πρέπει να ενημερωθείτε από τον παροχό σας εδώ τι πακέτα διαθέτει γι αυτό το σκοπό.

Για τις αναφερόμενες χρεώσεις στο άρθρο λάβετε υπόψη ότι 1€=117 Δηνάρια (RSD)

Οι προπληρωμένες κάρτες SIM λοιπόν που προσφέρονται στη Σερβία είναι οι παρακάτω: 



Α) Yettel pripejd: 400 RSD για κάρτα SIM. Καλέστε τον κωδικό που γράφει στη συσκευασία (*111#), επιλέξτε διαδοχικά στα μενού που βγάζει 1. ξανά 1. και "Άκυρο" και θα πάρετε ως προσφορά, 5 GB δεδομένα και 2000 RSD για κλήσεις εσωτερικού για 7 ημέρες μετά την ενεργοποίηση.

Β) Yettel pripejd plus: 600 RSD για κάρτα SIMΚαλέστε τον κωδικό που γράφει στη συσκευασία (*111#), επιλέξτε διαδοχικά στα μενού που βγάζει 1. ξανά 1. και "Άκυρο" και θα πάρετε ως προσφορά, 15 GB δεδομένα και 9000 RSD για κλήσεις εσωτερικού για 15 ημέρες μετά την ενεργοποίηση.

Αυτή είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση και μπορείτε να προμηθευτείτε τη SIM από τα βενζινάδικα καθ' οδόν (την έχουν σίγουρα τα OMV) και από διάφορα καταστήματα ή από τα σημεία εξυπηρέτησης της Yettel. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Moj Telenor μπορείτε να ελέγχετε το υπόλοιπο των δεδομένων και ττου χρόνου ομιλίας ή να κάνετε ανανέωση του προγράμματος. 


Α1 Serbia   https://a1.rs/privatni

Δεν υπάρχουν δεδομένα χωρίς κάποιο πακέτο. Προσφέρονται τρία συνδυαστικά σχέδια που ονομάζονται Mesečni planovi: Όλα ισχύουν για 30 ημέρες.

Πρόγραμμα Mesečni 300: 1 GB σερφάρισμα, 10 GB για Facebook, Messenger, Viber και WhatsApp, 100 λεπτά/SMS για 300 RSD
Σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να προστεθούν 100 λεπτά/SMS και 1 GB με 199 RSD

Πρόγραμμα Mesečni 600: 3 GB σερφάρισμα, 10 GB για Facebook, Messenger, Viber και WhatsApp, 10 GB για Instagram, 200 λεπτά/SMS 600 RSD
Σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να προστεθούν 200 λεπτά/SMS και 3 GB με 299 RSD

Πρόγραμμα A1 Moćni 900: 9 GB σερφάρισμα, 10 GB για Facebook, Messenger, Viber και WhatsApp, 10 GB για Instagram, 500 λεπτά/SMS 900 RSD
Σε αυτό το πρόγραμμα μπορεί να προστεθεί 500 λεπτά/SMS και 9 GB με 399 RSD

Όταν αγοράζετε μια νέα κάρτα SIM, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πρώτο "Mesečni plan 300" δωρεάν, για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα καλέστε *123# και να απαντήσετε στο 1.

Η A1 πουλά επίσης SIM μόνο για δεδομένα με την επωνυμία Prepaid A1 πακέτο διαδικτύου (Hello Stranger) με 400 RSD συμπεριλαμβανομένων 20 GB δεδομένων με ισχύ για 3 ημέρες. Για την ελάχιστη ανανέωση με 200 RSD που περιλαμβάνονται, τα δεδομένα θα επεκταθούν σε 10 ημέρες μετά την πρώτη ανανέωση. Το μπόνους ισχύει μόνο μία φορά.


mts    https://mts.rs/  

H Mts πωλεί δύο προπληρωμένες τουριστικές κάρτες SIM στα δικά της καταστήματα ή σε διάφορα “περίιπτερα” στο Βελιγράδι (όπως τα Moj Kiosk ή τα Corner Shop) με υποστήριξη 4G / LTE.

Α) Moj pripejd: Με 400 δηνάρια παίρνετε την SIM με αρχική πίστωση 25 RSD και 5 GB data για 7 ημέρες.

Β) Sve Cool: Με 600 δηνάρια παίρνετε την SIM με αρχική πίστωση 50RSD και 15 GB data για 15 ημέρες.

Για πιο αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες επισκεφτείτε τις αντίστοιχες ιστοσελίδες των εταιριών ή τη παρακάτω ιστοσελίδα: 

https://prepaid-data-sim-card.fandom.com/wiki/Serbia 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κίνηση στα σύνορα των βαλκανικών χωρών

Βινιέτες & Διόδια - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

10 Προτεινόμενα Road Trips στην Ευρώπη