Τι είναι το "My Europe Guide"




 To "My Europe Guide" είναι ένα Διαδικτυακό Εργαλείο για οποιονδήποτε ταξιδεύει στην Ευρώπη με αυτοκίνητο (ή και χωρίς). Για να μη ψάχνετε από δω και από κει, συγκεντρώσαμε όλα τα χρήσιμα και απαραίτητα στοιχεία σε ένα χώρο, ώστε να τα χρησιμοποιείτε άμεσα και αποτελεσματικά. 

Στη κεντρική οθόνη κάτω από το τίτλο υπάρχουν σε μόνιμη βάση οι σύνδεσμοι για τη κίνηση στα σύνορα των χωρών: Σερβία, Κροατία, Ουγγαρία, Ρουμανία και Μαυροβούνιο από τις οποίες διέρχονται συχνά οι ταξιδιώτες. Από κάτω ακριβώς βρίσκεται ο σύνδεσμος για το ολοκληρωμένο άρθρο.

Στο τμήμα δημοσιεύσεων υπάρχουν χρήσιμα άρθρα για ότι αφορά τα ταξίδια στην Ευρώπη, ενώ μπορείτε να πατήσετε κάτω δεξιά στο σηματάκι του messenger και να μιλήσετε με τη διαχείριση.

Στη πλευρική στήλη (MENU) αριστερά υπάρχει ο χάρτης "ON THE ROAD" με εναλλακτικά συνοριακά περάσματα, σημεία οδικής εξυπηρέτησης, υπηρεσίες κλπ. Από κάτω θα βρείτε χρήσιμους συνδέσμους, για το κόστος ταξιδιών, διόδια & βινιέτες, τιμές καυσίμων, οδική ασφάλεια και πολλά άλλα. Επίσης μπορείτε να βρίσκετε ομάδες άρθρων θέλετε με τη χρήση ετικετών στο τέλος της πλευρικής στήλης.

Ο ιστοχώρος αυτός είναι υπό συνεχή ανανέωση, βελτίωση και εμπλουτισμό ώστε να γίνεται ολοένα πιο χρήσιμος και πιο εύχρηστος. Οι παρατηρήσεις σας και οι προτάσεις σας είναι ευπρόσδεκτες ή μάλλον απαραίτητες και μπορούν να αποστέλλονται στη σελίδα Caravani ή στους διαχειριστές της ομάδας Caravani Club.

Για να μπαίνετε πιο εύκολα στον οδηγό, αποθηκεύστε το στους σελιδοδείκτες σας και στην επιφάνεια του τηλεφώνου. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στην Αρχική Σελίδα και στη συνέχεια από το μενού (οι τρεις τελείες επάνω δεξιά) επιλέξτε "Προσθήκη στην αρχική οθόνη". Βάλτε στην αρχική οθόνη του κινητού σας το My Europe Guide και ... 

Καλό σας Ταξίδι!


ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κίνηση στα σύνορα των βαλκανικών χωρών

Βινιέτες & Διόδια - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

10 Προτεινόμενα Road Trips στην Ευρώπη